Koskenniemi - Psykologutredningar, Psykoterapi, Personalhandledning

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://koskenniemi.se.

1.    Inledning
Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår Integritetspolicy har till syfte att ge dig klar och tydlig information om ansvaret att skydda dina rättigheter och din integritet.
Vår Integritetspolicy ska ge dig förståelse för vilka uppgifter vi samlar in och vad vi gör med dem och vilka rättigheter du har och hur du kan göra dem gällande.
Det är viktigt att du tar del av Integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

2.    Begrepp, parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter
2.1  Personuppgift och behandling
Personuppgifter är varje upplysning som avser en fysisk person som kan identifieras. En personuppgift kan vara ett namn, en adress eller ett personnummer, men också en bild, en IP-adress eller en e-postadress – om de kan kopplas till fysiska personer. Personuppgift kan vara faktorer som är specifika för den fysiska personens fysiologiska, genetiska, psykiska, ekonomiska, kulturella eller sociala identitet.
Behandling av personuppgifter är en åtgärd eller kombination av åtgärder beträffande personuppgifter. Exempelvis är insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller ändring, framtagning, läsning, användning, utlämning genom överföring, spridning eller tillhandahållande på annat sätt, justering eller sammanförande, begränsning, radering eller förstöring av personuppgift.

3.    Personuppgiftsansvarig
Vi är personuppgiftsansvariga för behandlingen av de personuppgifter vi samlar in. Kontaktuppgifter till oss är:
Psykologtjänster Anne Koskenniemi AB
Lantmätarvägen 94
954 41 S Sunderbyn
Tel: 0920-221310
E-post: 070-273 35 22
Org. nr. 556726-2331

Vi samlar in personuppgifter som du delar med oss när du köper våra  tjänster, när du anmäler dig till sammankomster och när du kontaktar oss eller besöker vår hemsida och accepterar cookies.

4.    Personuppgifter som vi samlar vi från dig
När du beställer tjänster så samlar vi in dina kontaktuppgifter. Om du kontaktar oss, via mail, chatt eller på annat sätt, kommer vi att få tillgång till den informationen du lämnar till oss.

5.    Kategorier och grund för behandling
Vi samlar följande kategorier av personuppgifter: namn, adress, kontaktuppgifter inklusive telefonnummer och e-postadress, identifikationsnummer, företagsuppgifter och andra uppgifter som du själv har valt att dela med oss.
Vi behöver ovanstående uppgifter för att kunna fullgöra avtalet om tjänst med dig och med kunden som du representerar.
Om du väljer att inte lämna vissa personuppgifter kan detta ha som konsekvens att resultatet av tjänsten blir felaktig eller missvisande eller att vi inte kan tillhandahålla resultatet av tjänsten till dig eller kunden eller att vi levererar fel produkt.

6.    Hur länge sparar vi uppgifterna?
Vi lagrar dina uppgifter till dess att tjänsten har utförts och produkter har levererats och upp till en tid om 36 månader därefter i syfte att kunna hantera reklamationsärenden. Personuppgifter som behandlas för fakturering sparas så länge det krävs som underlag till bokföringen.

7.    Ändamål med behandlingen
Vi behandlar personuppgifterna för följande ändamål:
För att tillhandahålla tjänsten du har beställt och fullgöra våra åtaganden enligt avtalet med dig eller kunden,
för att kommunicera med dig, skicka meddelanden och ev. nyhetsbrev och uppdatera tjänsten och villkor,
för att fullgöra en rättslig förpliktelse, exempelvis enligt bokföringslagen.

8.    Cookies eller kakor
Cookies eller kakor är teknologier som identifierar dig eller den utrustning som du använder. Du kan själv kontrollera cookies genom inställningar i din webbläsare och andra verktyg.

9.    Vilka delar vi personuppgifter med?
Vi lagrar och behandlar personuppgifter i Sverige. Vi överför inte dina personuppgifter till ett tredje land.

10.  Dina rättigheter
Du har rätt att begära ett registerutdrag över vilken information som finns registrerad om dig.
Du har rätt till dataportabilitet av personuppgifterna.
Du har rätt till att få dina personuppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande och rätt att begränsa behandlingen av personuppgifter tills de blir ändrade.
Du har rätten att bli glömd.
Du har också rätt att dra in ett samtycke, lämna klagomål om behandlingen till Datainspektionen, motsätta dig automatiskt beslutsfattande, profilering och invända direktmarknadsföring.

11.  Fråga oss
Har du frågor om denna policy och behandlingen av dina personuppgifter, vill radera eller ändra felaktiga uppgifter kan du kontakta oss genom de kontaktuppgifter som finns på vår hemsida. Du kan också skicka din förfrågan till vår e-postadress avsedd för dessa frågor: anne@koskenniemi.se

Kontakta mig

Ta gärna kontakt med mig, oavsett om du är privatperson, företag eller offentlig förvaltning. Klicka på länken och fyll i formuläret eller ring mig på 070-2733522.

Till kontaktsidan

Redigera